bingo är ett roligt spel

Bingo tips

Är du sugen på att spela bingo men känner dig lite osäker på vad du bör tänka på? Har du sett andra spelare i bowlinghallarna? Hur får du den optimala bingo-upplevelsen i bowlinghallen? Vilka bingo regler finns det och hur ska jag spela? Här har jag samlat ihop fem tips till nya och mer erfarna bingo-spelare. Lycka till i bingohallen!

Våra tips till bingo-spelare

  1. Övningsspela. Är det första gången du spelar, bör du först övningsspela med låtsas pengar. Här finns några tips på ställen där du kan spela gratis eller för bonus-pengar.

 

  1. Läs recensioner om bingosajter och hallar och leta efter dina önskemål. Våra recensioner beskriver utöver teknikaliteter även atmosfär osv. Bestäm vad som är viktigt för dig hos ett casino och läs recensionerna därefter. Klicka här för alla recensioner.

 

  1. Välj en bingosajt du vill spela på. Väljer du ett av de alternativ som vi skrivit om så kan du alltid vara säker på att du spelar på en bingosajt som har ett gott rykte vad det gäller säkerhet, ärligt spel och kundsupport.

 

  1. Registrera dig / Ladda ner deras program . Oftast börjar det med att du får registrera dig som spelare och därefter Ladda ned deras program eller kan du börja spela direkt i din webbläsare. Det finns tydliga instruktioner på varje bingosajt om vad som gäller just där.

 

  1. Transaktioner. Hur sätter jag in pengar på ett säkert sätt hos bingohallen? Din personliga säkerhet (kreditkorts information och annan personlig information) är garanterad hos en pålitlig bingosajt. Ett bra alternativ till att göra transaktioner med hjälp av ditt kreditkort kan vara att skaffa en e-plånbok som till exempel Neteller eller Skrill. Det fungerar enkelt och smidigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *